Vitara je dizajnirana za sve uvjete, savršeno kombinirajući praktičnost, stil i sposobnost za ugodnu vožnju. Sa snažnim SUV stilom, Vitara je uzbudljiva zvijezda koja je sposobna zadržati udobnost na cestama i autoputevima i održati svoju poziciju na neravnim terenima.

Ovisno o Vašim potrebama, Vitara je dostupna kao blagi hibrid (MHEV). Sustav blagog hibrida pruža pomoć baterije u kombinaciji sa malim električnim motorom koji podržava benzinski motor. Ovo je zgodno tijekom ubrzavanja ili kada vam je potrebna dodatna snaga za uspone.

U sigurnim ste rukama kada sjednete za volan nove Vitare. Budite mirni uz mnoštvo sigurnosnih značajki za pomoć u vožnji. Ovi sustavi, između ostalog,  uključuju i prepoznavanje prepreka, pomoć pri kočenju, upozorenje o napuštanju trake, nadzor mrtvog kuta i kameru za skeniranje prometnih znakova..

Ograničenja nisu baš zabavna, zar ne?

Zato smo ih smanjili za Vas uz sustav pogona na sva četiri kotača…..

Preuzmite kontrolu nad cestom gdje god se vozite s jedinstvenim ALLGRIP sustavom pogona na 4 kotača. Lako se prilagodite svim uvjetima, bilo da je riječ o kiši, snijegu ili teškom terenu, čineći vašu maštu jedinim ograničenjem pri vožnji Vitare.