U cilju zaštite naših kupaca i djelatnika, sve prostore i izložene predmete svakodnevno dezinficiramo, te smo uveli oznake socijalne distance. Dodatno, svim zaposlenicima mjerimo temperaturu prije početka rada, a posjetiteljima na ulazu dajemo jednokratne zaštitne maske i rukavice, kako bi se svi osjećali ugodno i sigurno.

Suzuki je na tržište plasirao novu izvedbu Vitare , a riječ je o 1,5-litrenom strong Hybridu (S1HEV). Sa uvođenjem 1,5-litrenog strong hibridnog sklopa Vitara će imati mogućnost vožnje na struju.

Suzuki Motor Corporation najavio je svjetsku premijeru SUV-a, All-new S-CROSS, a to je potpuna izmjena dosadašnjeg modela SX4 S-CROSS. Proizveden je u Suzukijevoj mađarskoj podružnici Magyar Suzuki Corporation. Prodaja All-new S-CROSS-a počet će u Europi od kraja 2021., a zatim se planira izvoz u Latinsku Ameriku, Oceaniju i Aziju. Od početka prodaje 2013. godine, SX4 S-CROSS je omiljen na tržištima uključujući Europu kao kombinacija osobnog automobila i terenca. Prolazeći kroz svoje promjene, All-new S-CROSS dobro je uravnotežen kroz kombinaciju odvažnog SUV stila i udobnosti. Performanse i sigurnost vožnje poboljšani su tehnologijom ALLGRIP 4x4, dok audiosustav zaslona prenosi razne informacije. All-new S-CROSS je SUV koji nudi tri koncepta - odvažni, sofisticirani, svestrani , sve na vrlo visokoj razini sigurnosti i udobnosti. Svaki od ova tri koncepta odnosi se na svoj stilski koncept, kontrolu tehnologije, odnosno prikladan i udoban interijer.

Dodatna oprema za sva suzuki vozila

Detaljnije...
<span>Dodatna</span> <span>oprema</span>

Iskoristite posebnu pogodnost produženog jamstva

Detaljnije...
<span>Produženje</span> <span>jamstva</span>