Novosti

Suzuki Motor Corporation najavio je svjetsku premijeru SUV-a, All-new S-CROSS, a to je potpuna izmjena dosadašnjeg modela SX4 S-CROSS. Proizveden je u Suzukijevoj mađarskoj podružnici Magyar Suzuki Corporation. Prodaja All-new S-CROSS-a počet će u Europi od kraja 2021., a zatim se planira izvoz u Latinsku Ameriku, Oceaniju i Aziju. Od početka prodaje 2013. godine, SX4 S-CROSS je omiljen na tržištima uključujući Europu kao kombinacija osobnog automobila i terenca. Prolazeći kroz svoje promjene, All-new S-CROSS dobro je uravnotežen kroz kombinaciju odvažnog SUV stila i udobnosti. Performanse i sigurnost vožnje poboljšani su tehnologijom ALLGRIP 4x4, dok audiosustav zaslona prenosi razne informacije. All-new S-CROSS je SUV koji nudi tri koncepta - odvažni, sofisticirani, svestrani , sve na vrlo visokoj razini sigurnosti i udobnosti. Svaki od ova tri koncepta odnosi se na svoj stilski koncept, kontrolu tehnologije, odnosno prikladan i udoban interijer.

Napokon je stigao i dugo očekivani Swift Sport, ovaj put opremljen sa 1.4-litrenim turbo motorom, koji uz 103 kw (140 ks), okretnim momentom od 230NM te težinom od 970 kg brzinu od 0 do 100km/h postiže za svega 8,1 sekundu, te dostiže maksimalnu brzinu od 210 km/h što čini razliku od prethodnika jer pored manje mase ( 80 kg manje ) ima kraće ubrzanje do 100km/h (-0,6 sek.) te veću krajnju brzinu(+ 15 km/h).

Suzuki je ostvario najbolju prodaju za prvih 6 mjeseci 2017., a upravo kod privatnih kupaca koji svoj novac žele investirati u automobil u kojem mogu maksimalno zadovoljiti svoje svakodnevne potrebe odnos u odnosu na druge je još superiorniji.