Suzuki, marka koja se voli !

Suzuki je četvrtu godinu za redom najprodavanija marka u segmentu privatnih kupaca.  Za to je prvenstveno zaslužna Vitara, koja je ujedno sa brojkom od 830 primjeraka i naprodavaniji automobil privatnim kupcima u Hrvatskoj . S Cross ove godine je zauzeo 3. poziciju sa ukupno prodanih 591 komada i tako je marka Suzuki zadržala svoju vodeću poziciju u tom segmentu. Segment privatnih kupaca je izuzetno važan za tržište, jer se u njemu nabolje ističe odnos danog i dobivenog. U tom segmentu kupci kupuju sa svojim teško stečenim novcem i vrlo dobro paze gdje će potrošiti taj novac, uzimajući u obzir cijenu vozila, kvalitetu, opremu koju mogu dobiti, troškove održavanja i naravno izgled samog automobila. Jako smo ponosni na činjenicu da ti kupci odabrali Suzuki. 

Godina 2020. nosi brojne izazove i promjene koje su već započele na globalnoj razini.

Ti novi izazovi nas raduju jer marka Suzuki ima puno toga pružiti svojim sadašnjim i budućim kupcima:  nove tehnologije, nove modele, nove računice..

Naše promjene će u potpunosti udovoljavati novim (strogim, ali potrebnim) propisanim standardima, u kojima ćemo nastaviti svoju tradiciiju isplativosti i vrhunske kvalitete. 

  • Galerija fotografija