Produljenje asistencije i besplatni proljetni pregled u 20 točaka

Ova zima je zaista bila duga i hladna, što znači puno soli i pijeska na cestama, koji mogu oštetiti lak i izazvati koroziju, novih udarnih rupa na kolnicima koje ne vidite pod snijegom, a koje mogu oštetiti ovjes, te mnogo hladnih startova motora i vožnje u teškim uvjetima.

Nakon takve zime, odlično će Vam doći besplatni pregled koji priprema mreža ovlaštenih Suzukijevih servisa u periodu od 8.travnja do 3.svibnja. Naši stručno osposobljeni mehaničari pregledat će 20 točaka na vašem Suzukiju i ukazati na potencijalno potrebne popravke, zamjene, podešenja ili dolijevanja. Pregledat ćemo razinu ulja i svih tekućina (kočione, rashladne, u akumulatoru te staklopera), ispravnost rada kompletne svjetlosne signalizacije, ručne kočnice, brisača i brizgaljki, stanje kočionih diskova i pločica,, ovjesa, ispuha, tlaka i profila guma... A i besplatno ćemo Vam produljiti trajanje asistencije.

Besplatno produljenje asistencije je moguće za vozila koja su održavana i ispravna, a broj besplatnih asistencija u ovoj akciji ograničen.

Očekujemo Vaš poziv za dogovor o terminu i veselimo se Vašem dolasku.